Aktivnosti i projekti

Sve odgojno-obrazovne skupine djeluju pod jednim krovom. Vrtić je sagrađen na jednoj etaži, što omogućava svakodnevnu komunikaciju među djecom različitih odgojnih skupina i istraživanje prostora.

Jasličke skupine Ježići i Ribice usko surađuju u organizaciji i zajedničkoj realizaciji aktivnosti, najčešće tijekom boravka u dvorištu vrtića. Leptirići uključuju djecu u petoj i šestoj godini, a Pčelice, Zečići i Bubamare u šestoj i sedmoj godini.

Tičići obilježili Hrvatski olimpijski dan

Utemeljenje Hrvatskog olimpijskog odbora 10. rujna 1991. godine omogućilo nam je sudjelovanje na 16. Zimskim olimpijskim igrama u Albertvillu i 25. Ljetnim olimpijskim igrama u Barceloni.
Hrvatski olimpijski odbor je od 2007. godine pokrenuo program pod nazivom HRVATSKI OLIMPIJSKI DAN kojem je cilj potaknuti građane svih dobnih skupina na aktivno bavljenje sportom.
I mi smo se u četvrtak, 10.09., kao i svake godine, priključili obilježavanju tog dana nizom sportskih igara na dvorištu našeg vrtića. Kao simbol mira, prijateljstva i razumijevanja odjenuli smo bijele majice.
Za djecu smo izradili i narukvice sa imenom i nazivom manifestacije. Djeca su imala priliku odabrati i isprobati disciplinu po želji, ali se prije toga trebalo zagrijati. Osim vrtićaraca u sportu su se okušali i naši jasličari.