Izbornik

Naslovna

Naslovna

Anketa za roditelje jasličkih skupina (završena!)

Posted by on lip 9, 2020 in Naslovna | 0 comments

Dragi roditelji,

ukoliko Vaše dijete pohađa jednu od dvije jasličke odgojno obrazovne skupine (Ježiće ili Ribice) molimo Vas da ispunite ovu kratku anketu najkasnije u nedjelju 14.06.2020. godine i tako nam pomognete dobiti uvid u Vaše potrebe korištenja usluga jaslica tijekom jutarnjeg i poslijepodnevnog dežurstva.

Anketu možete direktno ispuniti pritiskom  OVDJE (online verzija ankete).  (Kada ispunite anketu pritisnite na plavu tipku Podnesi /Submit nakon čega će vam se na ekranu pojaviti obavijest: “Vaš je odgovor zabilježen. Hvala Vam na suradnji!”, što znači da smo primili vaše odgovore.)

Drugi način kako ispuniti anketu je preuzimanjem  OVDJE (anketa u word dokumentu). U uvodu se nalaze upute o tome kako u tom slučaju dostaviti ispunjenu anketu, bilo da ju šaljete na zadanu e-mail adresu ili ju isprintanu donosite u vrtić.

Hvala Vam na suradnji!

 

Anketa za roditelje – potrebe tijekom ljeta (završena!)

Posted by on lip 2, 2020 in Naslovna | 0 comments

Dragi roditelji,

molimo Vas da ispunite ovu kratku anketu najkasnije u ponedjeljak 08.06.2020. godine i time nas obavijestite o tome hoće li i kada Vaše dijete imati potrebu za pohađanjem vrtića tijekom 7. i/ili 8 mjeseca.

Anketu možete direktno ispuniti pritiskom  OVDJE (online verzija ankete).  (Kada ispunite anketu pritisnite na zelenu tipku Podnesi nakon čega će vam se na ekranu pojaviti obavijest: “Vaš je odgovor zabilježen. Hvala Vam na suradnji!”, što znači da smo primili vaše odgovore.)

Drugi način kako ispuniti anketu je preuzimanjem ankete u obliku Word dokumenta OVDJE. (U uvodu se nalaze upute o tome na koje e-mail adrese poslati ispunjenu anketu ili isprintanu donijeti pred vrtić.)

Hvala vam na suradnji!