13/05/2022

2. ONLINE INTERAKTIVNO PREDAVANJE ZA RODITELJE “EMOCIONALNE KOMPETENCIJE DJECE”

RASTIMO ZAJEDNO MINI – 2. ONLINE INTERAKTIVNO PREDAVANJE “EMOCIONALNE KOMPETENCIJE DJECE”

Dragi roditelji,

vrijeme je za naše drugo od tri predavanje u sklopu online susreta „RZ mini“. Tema predavanja je „Emocionalne kompetencije djece“. Na predavanju ćete saznati nešto više o razvoju dječjih emocija te kako poticati emocionalne kompetencije vaše djece.

Podsjećamo vas da je ovo drugo predavanje prvog ciklusa od ukupno tri predavanja. Ova predavanja su modificirani oblik nekih sadržaja koji se provode u osnovnom programu Rastimo zajedno, odabrano je nekoliko tema relevantnih za roditeljstvo i dječji razvoj. „RZ mini“ interaktivna web predavanja besplatna su za roditelje, a Centar za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ provodi ih kao nacionalni partner Generali osiguranja u međunarodnoj inicijativi „The Human Safety Net“.

Radi potreba Projekta i evaluacije programa, važno nam je da roditelji sudjeluju na 2 od tri predavanja iz prvog ciklusa, ili na 4 od ukupno 6 predavanja iz oba ciklusa. Roditelji će na početku i na kraju svakog RZ mini predavanja ispunjavati anonimnu anketu.

Predavanje vode psihologinja DV Tičići Marina Banko i psihologinja udruge Zdravi Novigrad Sara Findrik.  Predavanje će se održati u utorak, 17.5.2022. u 17h putem ZOOM-platforme, a prijave su moguće na sljedećoj poveznici: https://docs.google.com/forms/d/1xHidhi8Eb9-RzulLQnfmDT50v5i7V6tz8FQBGkj4yhQ/edit?usp=sharing do utorka 17.05. u 14 sati.

Predviđeno trajanje je 90 minuta, a treći susret previđen je za utorak 24.5.2022. u 17 sati na temu „Izljevi bijesa kod djece“ za koji ćemo naknadno poslati podsjetnik i novu poveznicu za prijavu.

 

Veselimo se zajedničkom druženju!

Podijelite ovu objavu
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Još objava