19/02/2020

IPA Istra u našem vrtiću

Dana 04.02.2020. u našem vrtiću smo imali posebnog gosta. U posjetu nam je došao umirovljeni policajac Igor Dasović kako bi djecu upoznao s pravilima sigurnog prometa. U sklopu svojim mnogobrojnih aktivnosti, udruga IPA (International Police Association), odnosno Međunarodna udruga policajaca-regionalni klub Istra, već godinama promovira sigurnost djece u prometu. Pčelice, Zečići, Bubamare i nekoliko mališana mlađe vrtićke dobi odgojne skupine Leptirići imali su prilike čuti koja se to pravila trebaju poštivati kako bi na siguran način sudjelovali u prometu. Također su imali mnogobrojna pitanja na koja je naš gost vrlo rado odgovarao. Na kraju, tajnik regionalnog kluba IPA ISTRA Igor Dasović djeci je uručio 160 bojanki o prometu. Osim bojanki, tajnik kluba našem je vrtiću uručio potrošni likovni materijal koji je dar njihovog počasnog člana Miloša Mijića.

Ovaj posjet našem vrtiću je dio promotivne akcije koju provodi IPA Hrvatska, i trenutno se odvija u svim istarskim gradovima, tijekom koje će se podijeliti 6000 primjeraka edukativnih materijala vezanih uz prevenciju i obradu najaktualnijih tema vezanih za djecu i mlade (nasilje i mladi, igre na sreću, kocka, ovisnost i mladi…).

Ovim putem zahvaljujemo se gospodinu Igoru Dasoviću i IPA ISTRI na njihovom posjetu i gospodinu Milošu Mijiću na darovima za naše mališane.

[foogallery id=”744″]

 

 

 

 

 

 

Podijelite ovu objavu
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Još objava