12/02/2020

Dječja maškarana povorka

Dragi naši roditelji, zahvaljujemo Vam od srca što ste se u velikom broju odazvali i s puno entuzijazma vrijedno sudjelovali u izradi zajedničkih maski naših skupina.

DND Novigrad u suradnji s DV Tičići i SM Girasole, a pod pokroviteljstvom Grada Novigrada i Turističke zajednice organizira Dječju maškaranu povorku u subotu, 15.02.2020.
Povorka već tradicionalno kreće u 10,00 sati s neasfaltiranog parkinga (pored stare vinarije) u ulici Svetog Antona, potom prolazi Mandračem, Mlinskom ulicom, Velikom ulicom i na koncu se svi okupljamo na Velikom trgu.
Na trgu će svaka odgojna skupina pokazati svoju masku i pozdraviti prisutne, a zatim se zabava i druženje nastavljaju uz glazbu, ples, čaj, krafne i fritule sve do 12,00 sati.
Svih Vas pozivamo da nam se pridružite i s našim vrtićkim mališanima i njihovim odgajateljicama ulicama našeg grada pronesete pjesmu, smijeh i veselje karnevala. Dobro nam došli!🎉🎉🎉🎉

(U slučaju kiše, povorka se odgađa za subotu 22.02.2020. u 10,00 sati, o čemu će odgajateljice svake skupine telefonski obavijestiti roditelje pravovremeno i u najkraćem mogućem roku.)

Podijelite ovu objavu
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Još objava