16/01/2023

Prosinačke svečanosti

prosinacke_svecanosti_i

Prosinac u našem vrtiću bio je svečan i aktivan kao i svake godine. Najživlje je bilo od 19. do 23.12., u tjednu uoči Božića. Tada je cijeli vrtić mirisao na kolače koji su se mijesili i pekli po skupinama, a u višenamjenskoj sali svakodnevno su se odvijale različite tematske aktivnosti- odgajateljice su ih osmislile tako da budu zabavne, zanimljive i poticajne i djeci vrtićkih i djeci jasličkih skupina.

Tih smo dana ugostili i Djeda Božićnjaka- posjetio je svaku skupinu i podružio se s našim vrtićancima.

U prosinačke radosti su se s puno entuzijazma uključili i roditelji; oni su vrijedno uvježbali veseli igrokaz „Ima li spasa za Djeda Mraza?“ i darovali ga vrtićkim skupinama izazvavši dječje oduševljenje. I ne samo dječje- i mi odrasli smo uživali u njihovoj duhovitoj i vještoj glumačkoj izvedbi!

Nismo zaboravili na ustanove i udruge s kojima smo surađivali tijekom godine, pa smo ih posjetili i darovali čestitkom i kolačima koje smo sami izradili.

Mislili smo i na one kojima je potrebna podrška i pomoć, pa smo sudjelovanjem u humanitarnoj akciji „Jedni za druge“ pokušali uljepšati i njihove blagdanske dane.

Završetak prosinačkih aktivnosti obilježili smo svečanim ručkom uz dječji šampanjac, panettone, korijandole i božićnu glazbu, a našem blagovanju i druženju su se već tradicionalno pridružili gradonačelnik i predstavnici Grada.

Dio vrtićkog blagdanskog ugođaja tijekom prosinca prenosimo vam fotografijama.

Podijelite ovu objavu
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp

Još objava